Vip оператор стартува селфи натпревар

Vip оператор ќе избира најдобра селфи фотографија. Селфито е светски феномен на мобилната технологија, кој никој не го очекуваше, но кога ќе погледнеме ретроспективно е прилично очигледен тренд кај егоистичните тинејџери бидејќи сите телефони имаат предна камера со висок квалитет. Според Vip, селфито може да ја „поттикне креативност, да ја потенцира индивидуалноста, слободниот дух и убавината“. Правилата на натпреварот се едноставни, фотографијата со најмногу лајкови ќе добие награда во првите три рунди, а во последната четврда рунда ќе одлучува стручно жири.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *