Сервис

Ценовник на сервисни услуги

ДИЈАГНОЗИ
Дијагноза на дефект на десктоп компјутер 200,00 ден
Дијагноза на дефект на лаптоп 400,00 ден
Репарирање / инсталација на оперативен систем Windows XP 500,00 ден
Репарирање / инсталација на оперативен систем Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 400,00 ден
Репарирање / инсталација на оперативен систем Linux 500,00 ден
Инсталација на драјвери на хардверски компоненти 200,00 ден
Чистење од вируси и оптимизација на оперативен систем 400 ден
Бекап на податоци од исправен хард диск 300,00 ден
Враќање на податоци од неисправен хард диск или
избришани податоци, 1GB
200,00 ден
ХАРДВЕРСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ
Чистење прашина 100,00 ден
Чистење прашина и менување на паста 300,00 ден
Чистење од прашина и менување паста на процесор на Лаптоп компјутер 800,00 ден
Вградување на компонента 150,00 ден
ИНТЕРВЕНЦИИ НА ПОВИК
Доаѓање на повик со вклучен 1 час работа на терен
(до 24 часа од пријавувањето на дефектот)
800,00 ден
Доаѓање на повик со вклучен 1 час работа на терен на
ИТНА интервенција (до 4 часа од пријавувањето на дефектот)
1200,00 ден
Секој нареден работен час на терен 600,00 ден
Достава (не вклучува монтажа и инсталација) 200,00 ден
РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ТОНЕРИ И КЕРТРИЏИ
Рециклирање тонер на моно ласер (без/со чип) ~1000,00/1500,00 ден
Рециклирање тонер на колор ласер (без/со чип) ~1500,00/2000,00 ден
Рециклирање на кертриџи на инкџет принтери ~300,00 ден

Големи попусти (до 50% ) и поволности за фирми и физички лица со потпишан договор за одржување.
Договорите за одржување почнуваат со цени од 2000,00 денари месечно.
Контактирајте не за повеќе информации.