Компјутер за интернет офис и игри

2,999.00ден

Компјутерот може да се користи за офис, фејсбук, јутуб… и игри како CS1.6 GTA…

Compare

Description

Компјутерот може да се користи за офис, фејсбук, јутуб… и игри како CS1.6 GTA VC, Call of Duty UO … Компјутерот може да се види и проба секој ден во Вирус.

Kompjuter za Office Facebook Youtube i po nekoja Postara Igrica CS1.6 GTA VC, Call of Duty UO, i dr… Kompjuterot moze da se vidi i proba

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Компјутер за интернет офис и игри”

Your email address will not be published. Required fields are marked *