Sale!

Веб Страна Хост и Домеин

5,999.00ден 2,999.00ден

Веб страната Домеин и Хост

Compare
Category:

Description

Промотивен веб пакет кои покрива комплетно сите потреби на една компанија (веб страна која е домеин и хост за 1 година)

 

  • Веб страната Домеин и Хост
  • Дизајн прилагоден на потребата на нарачателот
  • Страницата е поделена во секции (основните податоци , галерија, контакт, локација)
  • подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Веб Страна Хост и Домеин”

Your email address will not be published. Required fields are marked *