Нет кафе

Internet Lan Gaming – Вирус

Постои од март 2004 година со една цел ЗАБАВА. Моментално располагаме со 15 компјутери еден Xbox 360  и еден Play Station 3. Работиме со најповолни цени во градот. За редовни муштерии има и акаунти со уште подобри цени. На сите компјутери има инсталирано Skype, Ventrilo и други програми за комуникација и сурфање.

Долу може да видите некои од игрите ко можат да се играат во Вирус.

league of legends
cs go
Counter Strike 1.6

wrath-of-the-lich-king
World_of_Warcraft_-_Mists_of_Pandaria_Box_Art
Warcraftiii-frozen-throne-boxcover

Топ 3 најиграни игри за компјутер

League of Legends
Counter-Strike: Global Offensive
World of Warcraft

XBOX 360 и PS3

gta 5 kompjuter
fifa 14 world cup
naruto za kompjuter
FIFA Street
mortal kombat
sonic all stars racing