Murdered: Soul Suspect

Играта почнува со главниот лик е Ронан О’Конор детектив koj e убиен на улиците на Салем од страна на мистериозен напаѓач. Тој се буди како дух заглавен помеѓу два света.  Ронан О’Конор неможе да го напушти оваа чистилиште наречено Самрак, додека неговиот убиец не е доведен пред правдата.

Ронан мора да  го спроведе своето истражување на необичен начин. Тој ќе зборува со други духови, ќе може да влијае на мислите и однесувањето на живите жители, а поседува и некои борбени вештини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *