Enemy Front

Вие сте Роберт Хокинс, Американец заглавен длабоко во нацистичка територија за време на Втората светска војна. До вас е дали ќе се борите лице в лице против своите непријатели со снајпер од далеку или тајно ќе ги саботирате нивните позиции. Приклучете се во борба против злото на Третиот рајх во мисии ширум распарчена Европа.


 

Играта за компјутер е на 2 двд-ја а ја имаме и за xbox 360 на dvd9

Kаков компјутер ви треба за  игратa проверете тука: Enemy Front System Requirements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *