Блог

Category Archives: Игри

Fortnite мод за CS: GO !?!

Ако се прашувате како популарната FPS Counter-Strike: Global Offensive ќе изгледа ако се додадат градежните механики вклучени во Фортните, тогаш снимките од неодамна креираниот мод може да го имаат одговорот. Создаден од корисник со ник Kinsi55, модот овозможува Counter-Strike: GO играчите да имаат способност да градат рампи и платформи како што се прават во Fortnite. Видео клипот кој ја прикажува содржината на модот покажува дека играчите можат да ги користат таквите способности за да .
Murdered: Soul Suspect за Компјутер

Murdered: Soul Suspect

Играта почнува со главниот лик е Ронан О’Конор детектив koj e убиен на улиците на Салем од страна на мистериозен напаѓач. Тој се буди како дух заглавен помеѓу два света.  Ронан О’Конор неможе да го напушти оваа чистилиште наречено Самрак, додека неговиот убиец не е доведен пред правдата. Ронан мора да  го спроведе своето истражување на необичен начин. Тој ќе зборува со други духови, ќе може да влијае на мислите и однесувањето на живите .
Enemy Front

Enemy Front

Вие сте Роберт Хокинс, Американец заглавен длабоко во нацистичка територија за време на Втората светска војна. До вас е дали ќе се борите лице в лице против своите непријатели со снајпер од далеку или тајно ќе ги саботирате нивните позиции. Приклучете се во борба против злото на Третиот рајх во мисии ширум распарчена Европа.   Играта за компјутер е на 2 двд-ја а ја имаме и за xbox 360 на dvd9 Kаков компјутер ви .