Почетна

[wpo_products type=”featured_product” number=”4″ columns_count=”4″ icon=”fa-desktop ” el_class=”black”]
[wpo_products type=”recent_product” number=”3″ columns_count=”3″]

Recent Updates

 • Fortnite мод за CS: GO !?!

  Ако се прашувате како популарната FPS Counter-Strike: Global Offensive ќе изгледа ако се додадат градежните механики вклучени во Фортните, тогаш снимките од неодамна креираниот мод може да го имаат одговорот.

  Создаден од корисник со ник Kinsi55, модот овозможува Counter-Strike: GO играчите да имаат способност да градат рампи и платформи како што се прават во Fortnite. Видео клипот кој ја прикажува содржината на модот покажува дека играчите можат да ги користат таквите способности за да најдат или да креираат стратешки позиции, кои можат да помогнат за победа.

   

  Модот во моментов не е достапен за јавноста, Kinsi55 наведува дека нема планови во иднина да го направи јавно достапен. Како причина за ваквата одлука, Kinsi55 наведува дека повеќето од официјалните мапи на CS: GO се премногу мали за да овозможат додавање на таква опции, без на некој начин да го попречуваат играњето.

  Ова не е првиот мод корисник Kinsi55 создаден за CS: GO. Тој е исто така одговорен за популарниот Go 4 The Kill мод.

  Иако модот никогаш нема да биде пуштен во јавност, секогаш е возбудливо да се видат вакви додатоци создадени од гејмерската заедница.

 • Murdered: Soul Suspect

  Murdered: Soul Suspect за Компјутер

  Играта почнува со главниот лик е Ронан О’Конор детектив koj e убиен на улиците на Салем од страна на мистериозен напаѓач. Тој се буди како дух заглавен помеѓу два света.  Ронан О’Конор неможе да го напушти оваа чистилиште наречено Самрак, додека неговиот убиец не е доведен пред правдата.

  Ронан мора да  го спроведе своето истражување на необичен начин. Тој ќе зборува со други духови, ќе може да влијае на мислите и однесувањето на живите жители, а поседува и некои борбени вештини.

banner-2
[wpo_productcategory category=”x-360″ number=”3″ columns_count=”3″ icon=”fa-gamepad”]
netCafe
WEB-DESIGN ok
[wpo_productcategory category=”home-kitchen” number=”4″ columns_count=”4″ icon=”fa fa-lightbulb-o” el_class=”brown”]
[wpo_brands title=”shop by brands” number=”12″ icon=”fa-renren” el_class=”brand-logo”]